Az állófűtés kiváló befektetés több szempontból is!

2020 febr 27. | Egyéb kategória

Rendszeresen okoz problémát a hideg időben való elindulás? Szeretné ettől a kellemetlenségtől megóvni magát? Állófűtéssel hamarabb elindulhat, hatékonyan óvhatja az autó motorját, és jobban kímélheti a környezetét.

A kényelmes utazás és a jármű kiváló állapotának minél tovább történő megőrzése fontos minden tulajdonos számára. A téli időben gyakran okozhat gondot az autó beindítása, előfordulhat, hogy csak hosszas várakozás után tud útnak indulni. A másik kellemetlen tényező a hideg utastér, aminek a felmelegedése időbe telik. A hidegindítás miatt károsodhat a motor állapota, a folyamatos motorjáratás pedig a környezetének sem kedvez. Mindezekről megfeledkezhet, ha állófűtést alkalmaz.

Állófűtéssel hatékonyan védheti a motort, nem kell többet hidegindítással beüzemelni a járművet. Ennek köszönhetően pedig csökkentheti a kopás mértékét, biztosíthatja a motor hosszabb élettartamát. A modern állófűtésre alkalmas berendezés előre programozható, így beállíthatja, hogy mettől meddig működjön, és milyen hőfokra melegítsen. Tehát minden szempontból megéri ezt a nagyszerű lehetőséget kihasználni.

Ha az állófűtés beépítése mellett dönt, vagy még több információra van szüksége, a Kunstár és Társa Bt. munkatársaiként készséggel állunk a rendelkezésére! Kedvező áron nyújtunk megbízható szolgáltatást. Rövid idő alatt végezzük el az állófűtést biztosító készülék beszerelését, és hasznos tanácsokat adunk a helyes használat érdekében. Informálódjon tevékenységünkről, és olvasson részletesebben az állófűtés előnyeiről a www.kunstartachograf.hu weboldalon!

Kerülje el a motor meghibásodását, és induljon el minden reggel kényelmesen az autójával! Alkalmazza Ön is az állófűtést, amivel hatékonyan óvhatja a környezetét is! Kérje szakembereink segítségét a beszereléshez, és tegye fel a kérdéseit bátran! Hívja a 06-30-458-1185-ös telefonszámunkat, vagy írjon nekünk a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre, kollégáink mindenben szívesen segítenek Önnek, hogy kényelmesen és biztonságosan utazhasson!