Tork hajtogatott kéztörlő adagolókkal biztosítható a maximális higiénia

2020 márc 5. | Technológia

A munkahelyi és közmosdókban rendkívül nagy figyelmet kell fordítanunk a megfelelő higiéniai körülmények biztosítására, amit elsősorban úgy érhetünk el, ha érintésmentes csapot, ajtót és kéztörlő adagolót, vagy kézszárítót biztosítunk a vendégek számára, főleg a mostani fertőző szezonban. Leginkább a kézszárítási és kéztörlési folyamatoknál fontos a higiénia, hiszen alapos kézmosással a baktériumok jelentős része eltávolítható. De milyen eszközt válasszunk?

Több tényezőt is érdemes számba vennünk kéztörlő adagolók vagy kézszárítók vásárlásakor. Az előbbi kisebb forgalom esetén lehet ideális, például irodákban vagy szórakozó- és vendéglátóhelyeken, hiszen egy bevásárlóközpont vagy akár egy repülőtér mosdójában naponta többször is újra kellene töltenünk azokat. Amennyiben márkás, kiváló minőségű hajtogatott kéztörlő adagolót vásárolna létesítményébe, ismerje meg a webáruházunk által forgalmazott Tork termékeket!

A Clean Tech Higiénia által üzemeltetett online tisztítószerboltban számos fajtájú hajtogatott kéztörlő adagolót találhat a Tork márkától, amik strapabíró kialakításuknak köszönhetően hosszú távon kiszolgálják majd a létesítmény látogatóit. Ezen kéztörlő adagolók csak egy darab kéztörlőt adagolnak egyszerre, amivel elkerülhető a túl sok papír használata. Műanyag, fém és rozsdamentes acél alapanyagú kéztörlő adagolóink között Ön is megtalálhatja az ideális típust, és természetesen az utántöltéshez elengedhetetlen kéztörlőket is megvásárolhatja üzletünkből. Az általunk forgalmazott termékekkel valóban higiénikus kézmosás és kéztörlés érhető el a közösségi mosdókban.

Ha felkeltettük érdeklődését a Tork hajtogatott kéztörlő adagolókkal kapcsolatban, esetleg más higiéniai termékek, például kézszárítók, vízlágyítók, kézfertőtlenítők, hulladékgyűjtők vagy más tisztítószerek közül válogatna, látogasson el webáruházunk oldalára a www.tisztitoszerbolt.hu címen! Bármilyen kérdés esetén forduljon bátran hozzánk a 06-20/932-4375-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk a postmaster@tisztitoszerbolt.hu e-mail címre!