Öntözőberendezés: energiatakarékos és kényelmes vízhasználat

2020 márc 26. | Technológia

Igyekszik felkészülni a száraz időszakokra, hiszen növényeinek nagy szüksége van az öntözésre? Nincs elég ideje a rendszeres ápolásra, de szeretne szép környezetben élni? Bármikor dönthet az öntözőberendezés telepítése mellett, mezőgazdasági tevékenység és otthoni felhasználás céljából is.

Beköszöntött a tavasz, ami azt jelenti, hogy megkezdődhetnek a kerti munkák. Ha csak egy kisebb kertje van, éppen olyan fontos a növények ápolása, mint a mezőgazdasági tevékenység során. Minél nagyobb földterülettel rendelkezik, annál tovább tart a különféle feladatok ellátása. Nagy könnyebbséget jelenthet, ha korszerű, egyszerűen használható eszközöket vesz igénybe. Időt, energiát, és pénzt is spórolhat, ha kihasználja az automata rendszerek, a modern készülékek előnyeit.

Az egyik legfontosabb feladat az öntözés, ami nem maradhat ki egyetlen alkalommal sem. A csapadékmentes időszakokban főként lényeges a megfelelő mennyiségű víz pótlása. Ha nincs elég ideje erre, vagy nagy terület gondozása vár Önre, érdemes öntözőberendezést működtetni. Lehetősége van kisebb vagy nagyobb kapacitású öntözőberendezés használatára, melyeknek köszönhetően az aszályos időszakokban is biztosíthatja a növények számára nélkülözhetetlen vizet.

Több ok miatt érdemes öntözőberendezést telepíteni:

  • Nagyon kényelmesen működtethető

  • Észrevétlenül elhelyezhető

  • Szinte bárki számára elérhető

  • Hamar megtérülő befektetés

  • Igényei szerint választható

Teljes körű szolgáltatást nyújt cégünk, a Promanure Kft. az öntözéstechnika területén. Ránk bízhatja a tervezést, a kivitelezést és hasznos tanácsokkal látjuk el annak érdekében, hogy minél egyszerűbben, ugyanakkor gazdaságosabban tudja a feladatait ellátni. Különböző típusú öntözőberendezéseket kínálunk, amelyek közül az adott területnek megfelelő termékeket telepítjük. Akár mezőgazdasági munkát végez, akár a kertje öntözését szeretné megoldani, számíthat a segítségünkre. Tájékozódjon részletesen az általunk kínált lehetőségekről a www.promanure.hu internetes oldalon!

Gondoskodjon a növények megfelelő vízellátásáról, és minimalizálja a párolgást korszerű öntözőberendezés használatával! Építse ki a tökéletes öntözőrendszert, és spóroljon sokat! Kérje szakembereink tanácsát a 06-20-934-4615-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az i.bukkosi@gmail.com e-mail címünkre!