Műszaki tömlők minden iparághoz!

2020 márc 31. | Technológia

A műszaki tömlőknek számos iparágban van fontos szerepe, elsősorban az anyagátvitelt teszik lehetővé. A felhasználási módnak megfelelő tömlőket különböztetünk meg, hiszen nem mindegy, hogy az egyes anyagoknál milyen alapanyagú, vastagságú és kialakítású tömlőket alkalmazunk. A tömlők mellett fontos részük van a szigetelésben és a rögzítésben a különféle kiegészítőknek, így a tömlőcsatlakozóknak, bilincseknek és kompenzátoroknak, amik elengedhetetlen részét képezik ezeknek a csöveknek.

A leggyakrabban használt tömlők közé sorolhatók a víztömlők, a gyógyszeripari tömlők, élelmiszertömlők, hajótömlők, tűzoltótömlők, benzintömlők és levegőtömlők. Speciális kialakításuknak köszönhetően ipari felhasználásra vannak tervezve, így a nagy mennyiségű, akár egész napos használat sem jelent gondot számukra. Alapanyagukat tekintve a tömlők készülhetnek gumiból, szilikonból, EPDM-ből, PVC-ből vagy akár teflonból is. De kihez forduljunk, ha cégünknek műszaki tömlőkre van szüksége?

Ebben nyújt segítséget egy közel harmincéves tapasztalattal rendelkező cég, ahol világgyártók termékeit kínálják Önnek és vállalkozásának. Az NST + N Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a tömlők, gumiáruk és tömítések importálásával, valamint exportálásával foglalkozik. Az évek során számos nagy céggel alakítottunk ki partneri kapcsolatot, ennek köszönhetően olyan márkák termékeit kínáljuk ügyfeleinknek, mint az I.V.G Colbachini, a Parker, a Semperit, az Elaflex, az Alfagomma, a Trelleborg, a Venair Iberica és a Masterflex. A többféle fajtájú és kialakítású műszaki tömlőink számos méretben elérhetők kínálatunkban, és az azok használatához szükséges bilincseket, illetve csatlakozókat is megvásárolhatja tőlünk.

Ha szeretné a legkülönfélébb műszaki tömlőket megbízható helyről megvásárolni, tudjon meg többet cégünkről és az általunk forgalmazott termékekről a www.nstntomlo.hu internetes oldalon! Szaktanácsadást és helyszíni felmérést is nyújtunk igény szerint, ezzel kapcsolatban bővebb információt a 06-1-204-4895-ös telefonszámon, valamint az nstn@nstn.hu e-mail címen tudunk biztosítani.