Profi raktártechnikai tervezést és kivitelezést keres?

2020 márc 31. | Technológia

A raktárépületek legfőbb feladata a tárolás és az elosztási folyamatok biztosítása. Egy raktár szinte bármekkora méretű lehet, ez általában a cég készleteinek mennyisége alapján kerül kiválasztásra. Ám másik fontos kérdés a kapacitással kapcsolatban a raktárak berendezése. Egy nagy belmagassággal rendelkező épületben fontos kihasználnunk azt, és többszintes polcokkal, állványrendszerekkel felszerelnünk épületünk, hogy a nagy mennyiségű készletek tárolása se jelentsen gondot. Ebben segítenek a raktártechnikai cégek.

Egy komplex raktártechnikai cég ugyanis teljes körű segítséget adhat a raktárak megfelelő berendezésével kapcsolatban, így tervezéssel és a bútorok biztosításával állnak rendelkezésünkre a raktárberendezésben. Számos fajtájú raktárbútort alkalmazhatunk ilyen esetben, amiket befolyásol a készletek jellege és a hozzáférhetőség formája, hiszen a targoncával és békákkal való elérhetőség is fontos szempont a raktártechnikában.

Amennyiben éppen raktártechnikai segítséget keres tárolóüzeme teljes körű berendezésével kapcsolatban, ismerje meg a MAXI-SZER Kft. szolgáltatásait! Kazáron található cégünk 1996 óta áll ügyfelei rendelkezésére a raktárbútorok szakszerű tervezésében, biztosításában és összeállításában. Termékeink között rakodólapos állványrendszerek, nagy-, valamint kispolcos állványrendszerek és karosállványok találhatók. Emellett kiváló minőségű Salgó polcok, gyártáskiszolgálási eszközök és üzemberendezések tervezésében és kivitelezésében is segítünk megrendelőink számára, hogy mindennemű raktártechnikai igényüket teljes körűen ki tudjuk szolgálni, több évtized szakmai tapasztalatával a hátunk mögött.

Ha szeretne többet megtudni raktártechnikai tevékenységünkről és az általunk forgalmazott raktárbútorokról, látogasson el a www.maxiszer.hu internetes oldalra, ahol többet megtudhat cégünkről! Egyéb kérdés esetén kérjük, használja az oldalon található űrlapot, vagy keressen fel minket a 06 32 422 334-es telefonszámon, illetve a maxiszer@maxiszer.hu e-mail címen!