Használt fémipari alakító- és forgácsoló gépek kereskedelme hagyományos és CNC kivitelben

2020 ápr 15. | Technológia

Megbízható gépre van szüksége, amivel könnyen tudja teljesíteni az egyedi kéréseket? Szeretne költséghatékony megoldásra jutni? Használt fémipari alakító- és forgácsoló gépek kereskedelme hagyományos és CNC kivitelben is nyújt kiváló minőségű berendezéseket.

Rengeteg munkadarab gyártása során van szükség forgácsolásra, amivel könnyen elérhető a megfelelő felületi minőség, alak és méret. Többféle forgácsolási módszer különböztethető meg, mint például az esztergálás, a marás, vagy a vésés. Annak érdekében, hogy a kívánt eredményt minél egyszerűbben tudja elérni, szükség van a megfelelő berendezésre.

Fémipari alakító- és forgácsoló gépek kereskedelme kiváló megoldást nyújt Önnek is! Megbízható kezekből szerezheti be a tökéletes esztergát, marógépet, hajlítógépet, fúrógépet, és más termékeket, amelyekkel eredményesen végezheti a munkáját. Ha költséghatékony megoldást keres: fémipari alakító- és forgácsoló gépek kereskedelme lehetőséget ad használt gépek beszerzésére is!

A legmodernebb megoldásokkal várja cégünk, a fémipari alakító- és forgácsoló gépek kereskedelmével foglalkozó FERMAT-GÉPEK Kft.! Saját, és használt termékekkel várjuk, amelyeket egyéni igényekre szabva kínálunk. Széles választékunkban megtalálhatók a szerszámgépek, és a CNC vízszintes fúró-maróművek is. Csehországból szállítjuk a megrendelt berendezéseket, és vállaljuk az összeszerelést is. Nagy figyelmet fordítunk a folyamatos fejlesztésre, így meg tudunk felelni a fogyasztók különböző igényeinek. Világszerte részt veszünk a rangos nemzetközi vásárokon, hogy minél több szakembernek bemutathassuk a termékeinket. Informálódjon a vezérlőrendszerekről, és arról, hogy milyen kivitelben készülnek a fémipari alakító- és forgácsoló gépek kereskedelmünk gyártási területén! Látogasson el a www.fermatmachinery.com weboldalra!

Készüljön fel a speciális feladatok hatékony és gyors megoldására! Szerezze be a megfelelő fémipari alakító- és forgácsoló gépeket kereskedelmünkből! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a +36-30-371-6135-ös és a + 36-32-422-670-es telefonszámok egyikén, vagy írjon nekünk az agnes.varadi@fermat.cz e-mail címünkre!