Tetőszigeteléssel kiküszöbölheti a problémákat!

2020 ápr 20. | Technológia

Többször beázott az ingatlana, ezért szeretné a problémát megoldani? Felújításra szorul az épülete? A tetőszigetelés semmiképp sem maradhat el, hiszen a beszivárgó víz számtalan gondot okozhat! Profi szakemberek segítségével nem csak az új, hanem a régi épületek esetében is elvégezhető a precíz tetőszigetelés.

Ha új ingatlanról van szó, ma már elvárás a tetőszigetelés, azonban a régi épületek esetében gyakran figyelmen kívül hagyják az emberek. Előfordulhat, hogy egyszerre nagy mennyiségű csapadék hullik le, és beáznak a beltéri helyiségek, így jelentős kár keletkezhet. Sajnos legtöbbször nem ott található a probléma, ahol a beázás helye látszik, ezért nem elegendő ezen a területen javítani. Szükség van a teljes tetőszigetelésre, mivel a víz mindig találhat magának egy gyenge pontot, ahol beázik a tető.

Hatékonyan megoldható a lapos tetős ház tetőszigetelése is, de lényeges, hogy minden szempontot figyelembe vegyenek a szakemberek. Több rétegre van szükség, védő- és elválasztó, szivárgó, lejtést adó rétegre egyaránt. Kiemelt figyelmet igényel a hőszigetelés, mivel ennek minőségén múlik, hogy elkerülhető-e a páralecsapódás. Profik gyors és hatékony segítségével kiváló eredményt érhet el, és nem kell aggódnia a későbbi években sem.

Cégünk, az Aqua-Szig Bt. magas színvonalú szolgáltatást nyújt elérhető áron. Nagy szakmai tapasztalattal, kiváló minőségű anyagokkal és eszközökkel végezzük a tetőszigetelést. Komoly átgondolást, precíz tervezést követően kezdjük el a munkát, amit igyekszünk minél rövidebb időn belül teljesíteni. Szerezzen részletes információt a tevékenységünkről, és jusson hasznos információkhoz a tetőszigeteléssel kapcsolatban a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalon!

Kerülje el a kellemetlenségek kialakulását, óvja hatékonyan az épülete állapotát! Fordítson nagy figyelmet a tetőszigetelésre! Lépjen velünk kapcsolatba, hogy minél előbb sor kerüljön a feladat megoldására! Hívjon minket a 06-20-9341490-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az aquaszig@gmail.com e-mail címünkre!