Családjogi ügyvéd képviseli az érdekeit!

2020 ápr 30. | Szociális élet

Jogi problémák merültek fel a családi életében? Válásra készül? Nagy tapasztalattal rendelkező családjogi ügyvéd tanácsot ad Önnek, és segít a nehéz helyzetek megoldásában.

A családalapítás minden ember életében fontos történés. Bizonyára Ön is körültekintően, és megalapozottan hozza meg a döntéseit. A házasságkötés előtt célszerű tisztázni a vagyonmegosztást annak érdekében, hogy ezzel kapcsolatban ne merüljön fel probléma a későbbiekben.

A családok életében előfordulhat negatív változás, és a megváltozott helyzet miatt szükség lehet a törvényes, jogi ügyintézésre. A családjogi ügyvéd gyakorlott szakember, és minden olyan kérdésben fordulhat hozzá, ami ezzel kapcsolatos. Ha megszünteti a házasságát, válás mellett dönt, mindenképp célszerű családjogi ügyvéd segítségét kérni. Az eljárás során rengeteg vitás kérdés merülhet fel, amelyeket könnyebb tisztázni, és megfelelően lezárni jogi képviselet igénybevételével. Gyakori probléma a család vagyonfelosztása, a megszerzett ingatlanok, a vagyontárgyak, és a pénzösszegek feletti rendelkezés. Ha gyermekekkel él, szükség van a kiskorúak érdekeit figyelembe venni, és fontos, hogy közösen döntsenek az elhelyezésükről. Ez legalább olyan vitás kérdés lehet, mint az anyagi javak elosztása. A családjogi ügyvéd tájékoztatja Önt a lehetőségekről és a költségekről, valamint részt vesz a tárgyalásokon. A szakember ellátja az Ön képviseletét, segít eligazodni a törvények útvesztőiben, és törekszik a legjobb megoldásra. A gyerektartás felvállalásának és megállapításának kérdésében is ellátja Önt tanácsokkal. A családjogi ügyvéddel könnyen felveheti a kapcsolatot, és a folyamat végéig számíthat a precíz munkájára.

Válás esetén, gyermekelhelyezés ügyében, és egyéb családjogi problémákkal keressen bizalommal! Dr. Sávolyi Györgyi családjogi ügyvédként nyújtok megbízható segítséget. Igyekszem az ügy kimenetelét reálisan felmérni, és a lehető legjobb megoldást megtalálni. Szerezzen bővebb információt a szolgáltatásomról a www.csaladjogiugyved.hu weboldalon! Annak érdekében, hogy minél hamarabb tudjak segíteni, vegye fel velem a kapcsolatot a 06-30-9338905-ös telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a savolyi.gyorgyi@t-online.hu e-mail címre!