Facsemetékkel sokat tehet a szép és egészséges környezetért!

2020 máj 18. | Szociális élet

Szeretné a környezetét gyönyörű növényekkel szépíteni? Parkosítást tervez? Kiváló eredményt érhet el, ha Ön a felelős a település növényekkel történő telepítéséért, és szebbnél szebb növényekkel gazdagíthatja az ingatlana külső területét is, ha faiskola facsemetéit ülteti el.

A hétköznapok zsúfolt tennivalói mellett az ember keveset tud pihenni. A legjobb kikapcsolódást az jelenti, ha a szabadban, a természet közelségét érezve sétálhat vagy tevékenykedhet. A kisebb településeken élők, akik családi házban laknak, könnyen megtehetik ezt, mivel általában kerttel, udvarral, vagy nagyobb földterülettel rendelkeznek.

A falusi emberek is szeretik a környezetüket szépíteni, amit megtehetnek különféle növények ültetésével, a zöld területek gyarapításával. Facsemeték vásárlásával könnyebben elvégezhető a munka, mivel a faiskolából megrendelhető bokrok, fák, díszfüvek jól fejlettek és egészségesek. A facsemetéket postai úton is elszállítják Önnek biztonságosan, olyan csomagolásban, ami lehetővé teszi, hogy ne sérüljenek a növények. A faiskolában dolgozó kertészek és szakemberek kiváló munkát végeznek annak érdekében, hogy Ön is megtalálja a kedvére való facsemetét, cserjét, vagy egyéb növényt.

A nagyobb települések parkosításával külön foglalkoznak, és hosszútávra tervezve alakítják ki a növényzetet. Ha Ön zöldövezet létrehozását tervezi, rengeteg facsemete közül választhat attól függően, hogy pontosan hol, és mi a célja az ültetéssel. Telepíthetők alacsonyabbra és magasabbra növekvő fák, levelükkel vagy virágukkal díszítő bokrok, és különféle díszfüvek is. A facsemeték kiválasztásában szerepet játszik az is, hogy vízparthoz közel szeretné az élőlényeket elhelyezni, vagy a belvárosban, az utak és járdák mentén.

Tahi Faiskolánk facsemetéivel közelebb kerülhet a természethez! Varázsoljon szebb, élhetőbb, egészségesebb környezetet a nálunk kapható növényekkel! Díszfákat, díszcserjéket, fenyőket, díszfüveket egyaránt beszerezhet tőlünk.

Tekintse meg online katalógusunkat, és informálódjon a tevékenységünkről a www.tahi.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-26-387157-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@tahi.hu e-mail címünkre!