IBC tartályokban biztonságosan szállíthatja és tárolhatja a folyadékokat!

2020 máj 27. | Üzlet

Veszélyes folyadékok szállításával foglalkozik, ezért speciális kialakítású tartályokra van szüksége? Esetleg ivóvíz tárolására alkalmas eszközt keres? Az IBC tartályok eleget tesznek minden igényének! Biztonságosan és egyszerűen oldhatja meg a szállítás, valamint a tárolást is, ha többször felhasználható IBC tartályokat szerez be.

A korszerű technológiának köszönhetően ma már többféle megoldás közül választhat, ha folyadékok, veszélyes áruk szállítására van szükség. Bizonyára Önnek is fontos, hogy megfelelően zárt, strapabíró, időtálló eszközöket használjon, amelyek hosszú időn keresztül eleget tesznek az igényeinek. Nem csak a folyékony anyagok hatékony megóvása miatt, hanem a balesetek, és az egyéb kellemetlenségek elkerülése érdekében is lényeges a kiváló minőségű termékek alkalmazása.

Ha biztonságosan mozgatható, könnyen tisztítható, akár többször felhasználható eszközt keres, érdemes az IBC tartályokat választani. A polietilén anyagból készült tartályok minimális önsúllyal rendelkeznek, így sokkal egyszerűbben mozgathatók, mint más termékek. Praktikus kialakításuknak köszönhetően gyorsabban szállíthatók a folyadékok, ezáltal sok időt és energiát spórolhat a munkavégzés során. Akár veszélyes anyagok, akár ivóvíz tárolására, fuvarozására van szükség, az IBC tartályokkal igazán jól járhat!

Korszerű termékek széles kínálatával várja cégünk, a Polyduct Zrt., így nálunk beszerezheti többek között a megfelelő kialakítású IBC tartályokat is. Felújított, használt és új IBC tartályok egyaránt megvásárolhatók, mindegyikük fémráccsal ellátott. Kiváló anyaguknak és vízzáróságuknak köszönhetően nem csak a folyadékok szállítására, hanem aa tárolásukra is kiválóan alkalmasak. Szerezzen részletes információt megbízható, kedvező áron elérhető termékeinkről a www.profitartaly.hu weboldalon!

Oldja meg a különböző folyadékok biztonságos tárolását és szállítását IBC tartályokkal! Kérje tanácsunkat, és rendeljen tőlünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-54-480666-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a polyduct@polyduct.hu e-mail címünkre!