Klíma karbantartás – Miért fontos?

2020 aug 11. | Technológia

Ön figyelmet fordít a rendszeres klíma karbantartásra? Esetleg még nincs saját készüléke, de itt az ideje, hogy beszerezzen egyet? A légkondicionáló használata számos előnnyel jár, komfortosabb és kényelmesebb környezetben tartózkodhat, azonban nem szabad a klíma karbantartásáról megfeledkezni. Az egészség megőrzése, és a készülék élettartamának meghosszabbítása szempontjából is lényeges az időközönkénti légkondi karbantartás.

Napjainkban szinte már minden lakóingatlanban és munkahelyen megtalálható a légkondicionáló. Ez a korszerű készülék lehetővé teszi, hogy a legnagyobb melegben is jól érezzék magukat az emberek. Az újabb típusok már nem csak a nyári időszakban, hanem a téli hónapokban is hasznosak, alkalmasak az optimális hőmérséklet fenntartására hűtés és fűtés igénye esetén egyaránt. Bizonyára Ön is szeretné minél hosszabb időn keresztül működtetni a készüléket. Ennek érdekében fontos, hogy rendszeresen sor kerüljön a légkondi karbantartására. Ha nem ügyel a berendezés ellenőrzésére és tisztítására, egészségügyi problémák jelentkezhetnek, és meghibásodásra is számíthat. A klíma karbantartás elmaradásával egy idő után kellemetlen szagot áraszt a készülék, aminek az oka a megtapadt és elszaporodott baktériumok, gombák, és vírusok. Ezek sajnos többféle légúti betegség kialakulását okozhatják. A porszűrők sok szennyeződést képesek felfogni, viszont ha elmarad a tisztítás, csökken a készülék hatékonysága. A klíma karbantartás alkalmával többek között sor kerül az alapos átvizsgálásra, a porszűrő tisztítására, és a hőcserélő fertőtlenítésére, hiba esetén pedig nélkülözhetetlen a gyors és megbízható légkondijavítás.

Óvja magát a betegségektől, és hosszabbítsa meg a légkondicionáló élettartamát rendszeres ellenőrzéssel! Vegye fel a kapcsolatot cégünk, a Horváth Klíma szakembereivel, és bízza profikra a klíma karbantartást! Több éves tapasztalattal, korszerű eszközökkel végezzük a munkánkat, amennyiben hiba elhárítására van szükség, vállaljuk a szakszerű klímajavítást is. Hasznos tanácsokkal látjuk el annak érdekében, hogy minél tovább élvezhesse gondtalanul a készülék előnyeit.

Informálódjon részletesen színvonalas szolgáltatásunkról a www.horvathklima.hu weboldalon, és egyeztessen időpontot velünk! Hívja bizalommal a 06-20-9240112-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk üzenetet a horvath.tamas@horvathklima.hu e-mail címünkre!