Szőlőkötöző az egyszerű, gyors és eredményes munkavégzésért

2020 aug 26. | Foglalkozás

Szőlőtermesztéssel foglalkozik, és igyekszik a munkáját eredményesen végezni? Ha szeretne egészséges, szép terméshez hozzájutni, amiből finomabbnál finomabb italokat készíthet, fordítson nagy figyelmet a tavaszi és nyári feladatok gondos elvégzésére! Szőlőkötözővel gyorsabban és könnyebben rögzítheti a vesszőket, és a növekvő hajtásokat, így rengeteg időt és energiát spórolhat!

Ha szőlőtermesztéssel foglalkozik, bizonyára tudja, hogy milyen fáradtságos munka vár Önre egész évben. Minden évszakban más-más teendők ellátására van szükség, amelyekhez nélkülözhetetlenek a korszerű szőlészeti és borászati kellékek. A tavaszi és a nyári tőkegondozás során az egyik legfontosabb feladat a vesszők, a folyamatosan növekvő hajtások rögzítése. Erre a célra szolgálnak a kötözőanyagok, azonban rengeteg időt és energiát vesz igénybe, ha mindent kézzel, speciális eszközök nélkül próbál megoldani. Ha még nem vett a kezébe szőlőkötözőt, itt az ideje! A szőlőkötöző egyszerű mozdulattal rászorítja a rögzítő szalagot a növényi részre, majd gépkapocs elemmel rögzíti a kötést, és lemetszi a kötött egységet. Ennek a nagyszerű terméknek köszönhetően sokkal egyszerűbben kötözhet, és elég ideje marad más tennivalókra is.

Könnyen kezelhető, kiváló minőségű szőlőkötözőket, és egyéb munkaeszközöket kínál cégünk, a Bí-Bor-Ász Borászati Szaküzletünk. Célunk, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban tudjon a hiányzó kellékekhez hozzájutni, amelyek segítségével eredményesebben végezheti a munkáját. A nálunk kapható szőlőkötöző alkalmas a szőlőtermesztés során a szálvesszők lekötözésére, a zöldségek, a dísznövények, és a különféle virágok gyorskötözésére. Kapocsra, szalagra is szüksége lesz a szőlőkötöző használata során, amelyeket szintén beszerezhet nálunk. Bármilyen más szőlészeti vagy borászati eszközt keres, szintén érdemes hozzánk fordulni, hiszen mindent megtalálhat egy helyen. Tájékozódjon és rendeljen a www.bi-bor.hu weboldalon!

Használjon kiváló minőségű, korszerű eszközöket, amelyek lehetővé teszik, hogy rövid időn belül végezzen eredményes munkát! Vásárolja meg tőlünk a szőlőkötözőt, és más termékeket is, amelyekkel gyorsabban és hatékonyabban oldhatja meg a feladatait! Felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-72-200380-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@bi-bor.hu e-mail címünkre!