Karácsonyi reklámajándékok: finomságok az ünnepre!

2020 nov 5. | Szociális élet

A karácsony napjait mindenki családja, szerettei körében tölti, előkerülnek a gondosan összeválogatott ajándékok és az ízletes ételek, italok is elmaradhatatlan részei az ünnepnek. Emellett azonban egyre nagyobb teret nyer az a szokás, hogy a karácsonyt céges keretek között is megünneplik az emberek. Ezek az események természetesen kötöttebbek, de a meglepetések és finomságok nem hiányozhatnak. Hogyan készülhetnek egy ilyen alkalomra a cégvezetők? Karácsonyi céges ajándékokkal!

karácsonyi reklámajándékoknak nem feltétlenül célja a személyes meglepetés, sokkal inkább apró figyelmességek ezek, egy gesztus, amivel kifejezhető a megbecsülés a munkavállalók, üzleti partnerek felé. Ha nem olyan emberek számára keresnek ajándékot a cégvezetők, akiket jól ismernek, nehezebb a döntés, de nem lehetetlen!

Az ízletes ételek és italok a legtöbb embert leveszik a lábukról, és ha ez kerül a középpontba a választásnál, máris egyszerűbbé válik a karácsonyi céges ajándék megtervezése. Nagy népszerűségnek örvendenek például a különleges teák és lekvárok, mézek, de olyan klasszikusokkal sem lehet mellélőni, mint a csokoládé vagy a bor. Ezek mind megállják a helyüket önálló meglepetésként, de a karácsonyi reklámajándék akár egy komplett ajándékcsomag is lehet, válogatott finomságokkal.

Céges ajándék karácsonyra? A Duál Reklámstúdió széles palettájáról olyan ajándékokat választhat a céges keretek között tartott ünneplésre, amik biztosan elnyerik kollégái és üzletfelei tetszését! Már megjelent a 2020-as karácsonyi reklámajándék katalógusunk, melyben izgalmas és színvonalas termékek kaptak helyet, elsősorban édességek, valamint italok. Természetesen a meglepetések emblémázását is ránk bízhatja, hiszen arra törekszünk, hogy teljes körű segítséget nyújtsunk megrendelőinknek. Nézzen körül www.dualreklam.hu weboldalunkon elérhető katalógusunkban, és adja le rendelését időben! Munkatársainkra számíthat, ha segítségre van szüksége, hívja a +36-1-410-2672-es telefonszámot vagy írjon üzenetet a dual@dualreklam.hu e-mail címre!