Ipari mosógépek kisebb létesítmények számára

2021 jan 21. | Technológia

A különféle szolgáltatások igénybevétele esetén mindig nagy szerepet kap a kényelem. A vendégek részéről teljesen jogos elvárás a tiszta, illatos ágynemű egy szállodában, vagy éppen a frissen mosott terítő egy étteremben. Ám nem csak a nagy forgalmat bonyolító létesítményekben van szükség ragyogóan tiszta textilekre, hanem például a szépségszalonokban, fitness termekben is. A kisebb létesítményekből sem hiányozhatnak az ipari mosógépek, azonban egészen más szempontok kerülnek előtérbe a berendezés kiválasztása során. Mire érdemes figyelni?

Az ipari mosógép teljesítménye tekintetében nem szabad kompromisszumot kötni, hiszen a vendégek elégedettsége az első. Ugyanakkor vannak olyan sokoldalú, helytakarékos változatok, amik kiválóan megállják a helyüket kisebb létesítményekben. Ezek az ipari mosógépek 8-10 kg töltési kapacitással rendelkeznek, amivel ugyan elmaradnak a nagyobb berendezésektől, viszont a háztartási gépeknél jelentősen hatékonyabb megoldást nyújtanak. Strapabíró, megbízható berendezések, melyek jól bírják a rendszeres igénybevételt, így hosszú távon hasznos társak lehetnek a mosásban.

Amennyiben a költségkeret engedi, érdemes beszerezni egy ipari szárítógépet is, ugyanis a két berendezés együttes erővel képes a maximumot kihozni a mosásból. A korszerű ipari mosógépek úgy vannak kialakítva, hogy akár egy mosó- és szárítógép torony is összeállítható, ami praktikus és rendkívül helytakarékos megoldás kisebb létesítményekbe.

Ipari mosógép vásárlása előtt áll, de nem tudja, milyen modellt válasszon? Hatékony, ám megfizethető megoldást keres? A DORMOS Kft. széles termékkínálatában kisebb létesítménybe is talál ideális berendezést! Az általunk kínált Fagor ipari mosógépek magas színvonalában biztosan nem fog csalódni! Tekintse meg választékunkat a www.fagormosodaipar.hu weboldalon, és amennyiben kérdése lenne valamelyik modellel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Rendelkezésére állunk a +36-30-851-2228-as és a +36-30-931-1449-es telefonszámon, vagy írhat nekünk üzenetet a dormoskft@gmail.com e-mail címre!