Chofu hőszivattyúk 3 év garanciával kaphatóak!

2021 szept 29. | Technológia

Egy levegő-víz hőszivattyú használatával nem csak a saját pénztárcáját kímélheti, hanem a környezetet is, egy ilyen berendezés ugyanis a levegőből nyer energiát a fűtésre, hűtésre, valamint a melegvíz előállításra. Egy hőszivattyú megvásárlása hosszú távú befektetést jelent, ezért alaposan meg kell fontolni a választást; olyan berendezésre van szükség, amire hosszú távon lehet számítani. Az egyik legjobb választást jelentik a Chofu hőszivattyúk, amik megbízhatóak, kényelmi funkciókkal vannak ellátva, ráadásul 3 év garanciával kaphatóak! Nézzük meg egy kicsit pontosabban, mire számíthat, aki ilyen berendezés mellett dönt!

Chofu hőszivattyúk a japán precizitás jegyében készülnek, ez az oka annak, hogy problémamentesen üzemelnek és hosszú távon lehet számítani rájuk. A Chofu berendezései akár -30 oC-on is használhatóak, és a legnagyobb igénybevétel mellett is maximális kényelmet biztosítanak a felhasználóknak. A Chofu hőszivattyúk kifejezetten csendesen működnek, és olyan extra funkciókkal bírnak, mint a többzónás vezérelhetőség, valamint a heti időzítő működés. Ezek a berendezések hazánkban az egyik legjobb ár-érték arányban kaphatóak, és a hőszivattyúk garanciával vásárolhatóak meg.

hőszivattyú garanciával vásárolva azt jelenti, hogy a forgalmazó cég javítás helyett 48 órán belül egy teljesen új berendezést biztosít, amennyiben hidraulikus működési problémák okozzák a hibát. A 3 éves garancia felárért cserébe akár 2 további évvel bővíthető, de a jótállási idő letelte után is rendkívül kedvező feltételeket biztosít a cég. Amennyiben valamilyen meghibásodás lép fel, és pótalkatrészre van szükség, a Chofu minimum 10 évig biztosítja azokat, a forgalmazó cég pedig csereberendezést ajánl fel a javítás időtartamára.

Cégünk, az ESTÉ Credit Side Kft. rendelkezésére áll, ha érdeki a Chofu hőszivattyú garanciával! Weboldalunkon részletesen tájékozódhat a Chofu termékeivel kapcsolatban, és a garancia feltételeiről is többet megtudhat. Kattintson a www.chofu-hoszivattyu.hu címre, és forduljon hozzánk bizalommal a +36-20-268-9757-es telefonszámon vagy a tibor.sulyok@gmail.com e-mail címen!