Multikulturális óvoda a szociális érzékenységért!

2021 okt 6. | Szociális élet

A multikulturális óvoda olyan intézmény, ahol a gyerekek különböző háttérrel rendelkeznek, de mind egyformán értékesek. Ha Ön is olyan óvodát keres a csemetének, ahol nem csak az angol nyelvvel ismerkedhet, hanem szociális készségeit is fejlesztheti, a Happy Kids Nemzetközi Óvoda az egyik legjobb választás!

Természetes, hogy a szülők gyermekük egyéni fejlődését tartják a legfontosabb szempontok egyikének, amikor óvodát keresnek. Az angol nyelv elsajátítása hatalmas előnyt jelent a későbbi tanulmányokra, illetve karrierre nézve, erre pedig kizárólag angol nyelvű környezetben van lehetőség. A különféle sportok, képzőművészeti és zenei foglalkozások szintén azt szolgálják, hogy a kicsik minél többféle dologra legyenek nyitottak, és megtalálják, mi érdekli őket, mihez van tehetségük. Mindemellett azonban nem szabad elfelejteni, hogy szintén az óvodában sajátítják el a gyerekek a társas viselkedés szabályait, vagyis ezekben az években alakulnak ki a szociális készségek. Ebből a megközelítésből pedig a legjobb intézmény egy multikulturális óvoda!

Egy multikulturális óvoda olyan környezetet teremt a kicsiknek, ahol megtanulhatják, hogy nem mindenki egyforma, de senki sem több, vagy kevesebb. Egy ilyen óvoda képes erősíteni a toleranciát és egymás iránti tiszteletet, kíváncsivá, elfogadóvá teszi a kicsiket a más kultúrákból származók iránt. Egy multikulturális óvoda barátságos, támogató környezetet teremt, ami felé a szülők is bizalommal tudnak fordulni, ez pedig gyermekeik számára is megerősítést jelent.

A Happy Kids Nemzetközi Óvoda egy olyan intézmény, ahol az egyéni készségek és a társas kapcsolatok fejlesztése is nagy hangsúlyt kap. Egy modern, sokszínű multikulturális óvoda a miénk, ami a teljesen angol környezetnek köszönhetően játszva tanít a nyelvhasználatra, számtalan egyéb készség és ismeret elsajátítása mellett. Kattintson a www.happykids.hu weboldalra, ahol megismerkedhet pedagógiai programunkkal és bővebben tájékozódhat arról, hogy milyen foglalkozásokat biztosítunk a kicsiknek! Kérdéseit tegye fel bátran a +36-1-356-2440-es telefonszámon vagy az info@happykids.hu e-mail címen, és ismerje meg, milyen egy igazi multikulturális óvoda!