Darupálya vizsgálat a gondtalan üzemelésért

2021 okt 29. | Technológia

Darupálya vizsgált a szakma elismert képviselőivel, hatékonyan és megbízhatóan, hogy a futódaru sokáig problémamentesen üzemeljen! Bízza ránk a feladatot, és nem csak szakszerű, precíz munkára számíthat, hanem egy kifejezetten kedvező szolgáltatást vehet igénybe!

Futódarut rengeteg különböző ágazatban használnak, hiszen ezek a berendezések az alkalmazási területre szabottan tudják támogatni a munkafolyamatokat. Futódaruval a legnagyobb terhek is könnyedén mozgatóak és a magasságok sem jelentenek akadályt, mindez pedig teljesen biztonságos körülmények között történhet. Ám ahhoz, hogy a berendezés valóban problémamentesen üzemeljen, elkerülhetőek legyenek a személyi sérülések, valamint az anyagi károk, rendszeresen ellenőrizni kell a daru állapotát. A műszaki vizsgálat nem elhanyagolható feladat, de nem ez az egyetlen, amivel biztosítani lehet a futódaru megbízható működését. Nem maradhat el ugyanis a darupálya vizsgálat sem, ami a szerkezet roncsolásmentes anyagvizsgálatát jelenti.

darupálya vizsgálat elsősorban az összekötő hegesztési varratok, vagyis a nem oldható kötések ellenőrzését magába foglaló feladat. A vonatkozó előírásoktól, a terhelés mértékétől és a szerkezet veszélyességétől függően többféle roncsolásmentes anyagvizsgálati módszerre lehet szükség a futódaru szerkezetének ellenőrzése során. Ultrahangos, radiográfiai, mágnesezhető poros és folyadékbehatolásos vizsgálatra is sor kerülhet a darupálya vizsgálat alkalmával. A feladat csak az előírások és módszerek pontos ismertével, valamint a megfelelő eszközök birtokában végezhető, ezért fontos, hogy profi szakemberekre bízza a munkát.

Ha az Ön szakterületén is elengedhetetlen a futódaru használata, gondoskodjon annak gondtalan működéséről szakszerű darupálya vizsgálat segítségével! Cégünk, a R.U.M. Testing Kft. szakértői nagy tapasztalattal a hátuk mögött, kivételes alapossággal végzik a munkát. Amennyiben ilyen szakembereket keres a rendszeresen szükséges darupálya vizsgálat elvégzéshez, kattintson a www.rumtesting.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat tevékenységünkről! Bátran forduljon hozzánk szakmai kérdésekben, várjuk megkeresését a +36-1-405-8934-es telefonszámon és az iroda@rumtesting.hu e-mail címen!