Hosszú ujjú póló, pulóver, védőszemüveg: tippek az átmeneti időszakra

2022 ápr 28. | Öltözködés

Hosszú ujjú póló és pulóver, de egy sokoldalú védőszemüveg is szükséges lehet az átmeneti időszakban, ha kültéri munkát végzel. Készülj fel mindenre, és válassz professzionális termékeink közül!

Az idei tavasz az átlagosnál is változékonyabb időjárást hozott magával, egyetlen napon belül egymást váltja a hideg, szeles idő és a szikrázó napsütés. Nem csoda, ha ezt Te is rendkívül bosszantónak érzed, ha olyan munkád van, amit nem tudsz egy épület oltalmában végezni. Az egyetlen megoldás, hogy minden elképzelhető forgatókönyvre felkészülsz, és beszerzel néhány praktikus ruhát, illetve kiegészítőt az átmeneti időszakra.

A póló és pulóver kombinációval nem tudsz melléfogni, ez a jól bevált megoldás, ami tökéletes napközben. Azonban akkor, ha már korán reggel munkába állsz, esetleg éjszaka is dolgozol, sokkal hűvösebbre kell készülnöd, így ezekből sem mindegy, milyen választasz. A hosszú ujjú póló jó döntés, ha szeretnél egy kis extra védelmet a karjaidnak, de fontos az is, hogy szabadon tudj mozogni. Az alapanyag is kiemelkedő jelentőséggel bír, hiszen a póló közvetlenül érintkezik a bőröddel. Olyan pólót érdemes választanod, ami az izzadságot is elvezeti, így nem jelenthet problémát, ha hirtelen melegebbre fordul az idő. A HI-TEC alapanyagok azok, amik a legnagyobb kényelmet tudják nyújtani, így hosszú ujjú póló esetén is ez a legjobb. A pulóvernél a kialakításra érdemes figyelned, egy kapucnis modell, avagy hoodie például remek választás, de bizonyos esetekben sokkal jobbnak bizonyulnak a cipzáras változatok. Mindkét ruhánál fontos, hogy olyat vásárolj, amire sokáig számíthatsz majd, de a strapabíró kialakítás mellett a stílusról se feledkezz meg!

Viszont mivel bármikor kisüthet a nap, nem árt, ha a védőszemüveged a nap káros sugaraival szemben is hatékonyan óvja szemeidet. Olykor a szűrt fény is nagyon tudja bántani a szemet, úgyhogy a legjobb, ha a védőszemüveg mindig a kéznél van, így bármikor viselheted.

Ne bosszankodj a változékony időjárás miatt, inkább készülj fel rá, és válogass színvonalas termékeink közül! A www.munkaruha-munkacipo.hu weboldalon mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet az átmeneti időszakban, nem csak a munkád során, hanem szabadidődben is. Nézz körül, és ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal a +36-1-260-3950-es és a +36-70-427-7301-es telefonszámok egyikén vagy az info@munkaruha-munkacipo.hu e-mail címen!