Angol nyelvű óvoda, ahol gyermeke kétnyelvűvé cseperedik

2023 máj 26. | Szociális élet

Angol nyelvű óvodát keres, hogy gyermeke a legfogékonyabb életkorban sajátíthassa el a az első idegen nyelvet? Van egy ajánlatunk!

Mindenki a legjobbat szeretné nyújtani a gyermekének, és ez mondhatni természetes, vagy, ha úgy tetszik, belénk van kódolva. Napjaink egyik legfontosabb készsége a nyelvtudás, és ugyan az iskolákban is tanulhat a gyerek nyelvet, de érdemesebb korábban, a legfogékonyabb időszakában elkezdeni a nyelvi felkészítését.

Az angol nyelvű óvodák számos előnnyel járhatnak, és nem csupán a nyelvtudás terén; fejleszthetik a gyermek kreativitását, megszerettethetik vele a tanulást, de még kritikus gondolkodásra is ösztönözhetik őt. A képzett és tapasztalt óvónők és szakemberek a szociális, érzelmi, kognitív és fizikai területeken is fejlődést érhetnek el gyermekénél.

Emellett természetesen a legfontosabb, hogy egy angol nyelvű óvodában gyermeke könnyedén sajátíthatja el második nyelvként az angolt. Ez pedig hatalmas lehetőségeket tartogat számára, hiszen kutatások kimutatták, hogy a kétnyelvűség jobb kognitív készségeket, jobb problémamegoldó képességeket és a nagyobb kulturális tudatosságot jelent.

Ön is olyan óvodát keres gyermekének, ahol mindent megkap, amire a legfogékonyabb életszakaszában szüksége van? A Happykids Nemzetközi Óvoda és Bölcsőde az angol nyelvű környezetnek köszönhetően biztos nyelvi alapokat ad! Munkatársaink magas szintű angol nyelvtudással rendelkeznek, így gyermeke számára tökéletes nyelvi környezetet biztosítanak. Angol óvodánkban a gyermekek számára izgalmas és érdekes foglalkozásokat tartunk, emellett kül- és beltéri játszótér is rendelkezésre áll, így gyermeke nem csak fejlődhet nálunk, de remekül szórakozhat is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a angol nyelvű óvodánkkal kapcsolatban, keresse fel a www.happykids.hu címen elérhető weboldalunkat, ha pedig kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken: a +36-1-356-2440-es telefonszámon vagy az info@happykids.hu e-mail címen!