Látványfaragás művészi fokon, igény szerint

2024 jan 15. | Szociális élet

Szeretne egy különleges téli eseményt rendezni? Érdekli a közösséget a fafaragás? Tapasztalt szobrász segítségével egész évben lehetséges a látványfaragás jégből, fából és más anyagokból.

A szobrászatnak sokféle formája van, a művészek különböző anyagokat használnak fel, amelyeket mesteri módon faragnak meg. A legismertebb a fafaragás, a természetes anyag ügyes kezekkel könnyen megmunkálható, és jól felületkezelhető.

Kisebb és egészen nagy méretű szobrok egyaránt készíthetőek, amelyeket közterületeken is el lehet helyezni a lakók örömére. Épületek külterének díszítésére, és a helyiségek dekorálására is kitűnően alkalmasak.

Magyarországon dolgozik olyan mester, aki nem csak fából, hanem jégből, homokból és hungarocellből is készít alkotásokat. Egyedülálló módon lehetőség van a látványfaragásra. Bárki megtekintheti a szobrászt a tevékenysége közben, így láthatja, hogyan változik egy anyag állatfigurává, dísztárggyá vagy más formává.

A közönség kipróbálhatja a műveletet, és megtapasztalhatja a munka jellegét. A látványfaragás élvezetes időtöltés, és rendkívüli élményt jelent. Nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is különleges esemény.

A szobrász egyéni kéréseket is teljesít, nem csak kiállítja és elérhetővé teszi a műveit, hanem betekintést enged az alkotás folyamatába. A látványfaragás remek program télre is, amikor az időjárásnak megfelelő anyagból, a jégből történik a megformálás.

A szobrok és a munkálatok megismerésére egész évben van lehetőség. A külföldön is elismert mester rendkívüli kézügyességének és nagy gyakorlatának köszönhetően elérhetőek, megvásárolhatóak az alkotások.

Rendeljen ajándékot vagy dekorációt a szobrásztól, és készüljön látványfaragással az érdeklődők számára! Színvonalas szolgáltatást vehet igénybe az Ice-Art Bt. által, így bármilyen anyagok felhasználásával szeretné a látványfaragást látni, lehetősége van rá. Homok, jég, fa, hungarocell alkalmazásával egyaránt megismerkedhet, ha ellátogat a www.iceart.hu weboldalra. Hívja bizalommal a 06-70-9442477-es telefonszámot, vagy írjon az iceart@iceart.hu e-mail címre!