Gyors és megbízható megoldás a biztonságért: szélvédő csere kiszállással

2024 jan 18. | Technológia

A megkarcolódott, repedt szélvédő sok esetben javítható, azonban elengedhetetlenné válhat a csere is. Ne kockáztasson, kérje profi szakemberek tanácsát! A szélvédő csere kiszállással is megoldható, így rövid idő alatt kivitelezhető a feladat.

A biztonság egyik alappillére a szélvédő, ezért fontos, hogy kifogástalan állapotú legyen minden jármű esetében. Számos külső hatástól védi az utasokat, mint például a széltől, a víztől, a törmelékektől. Utazás közben meggátolja, hogy bármilyen külső tárgy könnyen bejusson a gépjármű belső terébe.

A balesetnél kinyíló légzsák csak az üvegnek nekifeszülve látja el megfelelően a szerepét. Ezáltal akadályozható meg, hogy az utas a műszerfalnak csapódjon, esetleg kirepüljön, ezért szintén elengedhetetlen az ép szélvédő.

A sérült szélvédő nem csak esztétikai probléma, hanem mindezeket átgondolva lényeges biztonsági funkciót tölt be. Bármilyen rendellenesség észlelhető, tanácsos hozzáértő szakemberek segítségét kérni, akik megállapítják, hogy elegendő a javítás, vagy nélkülözhetetlen a mielőbbi csere. A korszerű felszereléseknek köszönhetően ma már elvégezhető a szélvédő csere kiszállással is.

Mikor van szükség a szélvédő cseréjére?

  • Nagy repedés, törés esetén, ami akadályozza a kilátást.
  • Ha sérülés vagy deformáció érte a szerkezetet.
  • Nagyobb méretű kőfelverődésnél.
  • Ha már korábban sérült a szélvédő, és a túl sok javítás miatt nem látja el jól a feladatát.
  • A szélvédő keretének sérülése miatt.

A vezető kilátását nem befolyásolhatja sérült szélvédő, és fontos az autó stabilitásának, strukturális integritásának megtartása. Lehetősége van gyors ellenőrzést kérni, és ezt követően rövid időn belül sor kerülhet a szélvédő cserére kiszállással is.

Vegye fel a kapcsolatot a Fridova Kft. munkatársaival, és jelezze a felmerült problémát! Bármikor informálódhat a szolgáltatásukról a www.autouvegcentrum.hu internetes oldalon, és készséggel állnak a rendelkezésére a 06-30-9270248-as telefonszámon, valamint az info@autouvegcentrum.hu e-mail címen.