Bízza szállítmányozó cége pénzügyeit profi könyvelő irodára!

2019 nov 19. | Üzlet

Igyekszik minden feladatot kifogástalanul ellátni, de nincs ideje mindenre? Szeretné a cégét fejleszteni, és több embert foglalkoztatna? Mindent megoldhat könnyen, ha a pénzügyi teendőket kiszervezi, hiszen könyvelő iroda profi szakemberei elvégzik a könyvelést, a sofőr bérszámfejtést is.

Ha szállítmányozással foglalkozik, akkor nem csak az áruk biztonságáról és a járművek épségéről, hanem a sofőrök munkabeosztásáról, ellenőrzésükről, az őket megillető összegek időben történő kifizetéséről is kell gondoskodnia. Minél többen dolgoznak Önnél, annál nagyobb a felelőssége, ráadásul az utazó alkalmazottakra speciálisabb előírások vonatkoznak, mint más munkavállalókra. Sokkal könnyebben láthatja el a teendőit, ha könyvelő irodára bízza a pénzügyet. A szakemberek rendelkezésére bocsátott információk alapján elvégzik a könyvelést és a bérszámfejtést is, így Önnek nem kell külön személyt alkalmaznia, aki a cégen belül ezzel foglalkozik. Könyvelő iroda tapasztalt munkatársai naprakészek a törvények változásait illetően, tájékoztatják a lényeges tudnivalókról, kérése szerint, a szabályokat betartva számolnak és adminisztrálnak.

A különböző eszközök és szoftverek megvásárlása nélkül, a határidőket betartva tehet eleget a követelményeknek, ha igénybe veszi az AETRbérszámfejtés szolgáltatását! Ha kiszervezi a könyvelést és a bérszámfejtést, nem kell aggódnia amiatt, hogy illetéktelenek jutnak hozzá a bizalmas adatokhoz. Teljes körű segítséget nyújtunk, így eredményesebben és egyszerűbben végezheti a munkáját. Szerezzen részletes információt könyvelő irodánk tevékenységéről a www.aetrberszamfejtes.hu weboldalon!

Tartsa be az általános szabályokat könnyen, és fizesse ki a munkavállalóknak mindig az őket illető összeget! Adja könyvelő irodánk kezébe a pénzügyi feladatok ellátását! Keressen fel bennünket, hogy megkezdhessük az együttműködést, hívja a 06-30-308-7506-os telefonszámunkat, vagy írjon könyvelő irodánk kollégáinak az infoberszamfejtes@gmail.com e-mail címünkre!