Mentálhigiéné: Szüntesse meg a szorongást és a rossz közérzetet!

2020 márc 27. | Egyéb kategória

Senkivel nem tudja a problémáit megbeszélni? Alvászavarral küzd, vagy valamilyen függőséget szeretne leküzdeni, de nem sikerül? Mentálhigiénés szakember segítségével kiderítheti a gond lelki okát, szembenézhet vele, és megfelelő kezeléssel megszüntetheti.

Az egészséges lelki élet kialakítása és megtartása rendkívül fontos, hiszen ez hatást gyakorol a fizikai állapotra is. Az optimális testi, lelki, társas fejlődés feltételei közrejátszanak abban, hogy mennyire érzi jól magát a bőrében, a munkaterületén, és milyen kapcsolatokkal rendelkezik.

A stressz, a munkahelyi és a magánéleti nehézségek miatt előfordulhat, hogy a lelkiállapota romlik, és nem sikerül a nyugodt állapotot visszaállítani. Az állandó stresszes életvitel, és ennek a nem megfelelő kezelése testi és lelki tüneteket is okozhat. A lelki terheltség jelei a türelmetlenség, az érzelmi labilitás, az ingerlékenység, az agresszivitás és a kialvatlanság. Ilyen esetekben van szükség mentálhigiénés szakember segítségére, aki különféle pszichológiai módszerek alkalmazásával tesz azért, hogy sikerüljön mérsékelni, majd megszüntetni a kialakult problémákat. Napjainkban a mentálhigiéné egészségügyi, pszichológiai, prevenciós és segítő tevékenység, valamint szemlélet-, és elméletrendszer is. Mentálhigiénés szakemberrel őszintén beszélgethet a gondjairól, a lelki sebeiről, és könnyebben túljuthat a nehéz élethelyzeten.

Megtalálhatja a megoldást a problémájára, ha felveszi velem a kapcsolatot! Balanyi Attila stresszkezelőként segítek abban, hogy újra kiegyensúlyozott, boldog, egészséges élete legyen. Bármi miatt érez feszültséget, hatékony módszerrel nyújtok támogatást a szorongás, a függőség, az alvászavar megszüntetése érdekében. Mentálhigiénés szakemberként várom egy nyugodt beszélgetésre, melynek során hozzásegítem a megoldáshoz. Szerezzen bővebb információt a tevékenységemről a www.agyiaktivitas.hu internetes oldalon!

Derítse ki a problémái lelki okát, és találjon megoldást! Éljen újra egészségesen, elégedetten! Kérje megbízható segítségemet, hogy a mentálhigiéné megfelelő módszerével minél hamarabb túljusson a jelenlegi negatív állapoton! Hívjon bizalommal a 06-20-945-9492-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet az info@agyiaktivitas.hu e-mail címre!