Nyugdíj biztosítás: A gondmentes időskor záloga

2020 márc 31. | Üzlet

Minden embernek gondolnia kell a jövőjére, nemcsak rövid, de hosszú távon is. A jelenlegi nyugdíjrendszer és az állam alakulása alapján nem túl jók a kilátásaink a nyugdíjakat illetően, mert egyszerűen nem tud számunkra az állam elegendő nyugdíjat biztosítani, mire elérjük azt a kort. Ebből kifolyólag nyugdíjaskorukra sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy a havonta számukra kiutalt nyugdíjból nem tudnak megélni, így kénytelenek pluszmunkát vállalni abban a korban, amikor már több évtizednyi kemény robot áll a hátuk mögött. Ezt elkerülendő érdemes időben nyugdíj biztosításon elgondolkodnunk.

Egy nyugdíj biztosítás segítségével ugyanis már évtizedekkel a nyugdíjaskor előtt elkezdhetünk gyűjteni egyéni számlánkra, amire ráadásul adókedvezmény is jár, így éves szinten akár 130.000 Ft plusz kerülhet később hozzáférhető számlánkra. Magát a nyugdíj biztosítási csomagot érdemes úgy kiválasztanunk, hogy a havonta arra utalt pénzt tudjuk nélkülözni, hiszen a biztosítást csak úgy érdemes igénybe vennünk, ha arra folyamatosan tudjuk a havi összeget biztosítani.

Amennyiben szeretne már évtizedekkel a nyugdíjaskor előtt gondolni a jövőre és nyugdíj biztosítást kötne, ismerje meg cégünket, ahol személyre szabott segítséget kaphat az ideális biztosítási csomag megtalálásában és megkötésében! A Pannon-Safe Kft. egy online biztosítási szolgáltatás, és egyszerűen kezelhető kalkulátorunk segítségével válogathat számos nagy szolgáltató nyugdíj biztosítási ajánlatai között. Ha megtalálta az Ön számára ideálisat, rövid időn belül, online meg is kötheti azt. Emellett cégünk egyéb biztosítási formákat is kínál weboldalán keresztül, hasonló módon.

Szeretne többet megtudni nyugdíj biztosítási kalkulátorunkról és szolgáltatásainkról? Látogasson el a www.pannonsafe.hu internetes oldalra, ahol teljes körű információt nyújtunk tevékenységünkről! Ha bármilyen kérdése merülne fel vagy személyes tanácsadást keres, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 72 222 010-es telefonszámon vagy az info@pannonsafe.hu e-mail címen!