A hagyaték felvásárlás előnyei

2020 ápr 6. | Egyéb kategória

Régi bútorokat, ékszereket, vagy más használati tárgyakat örökölt? Nincs szüksége ezekre, vagy szeretne helyet felszabadítani? Hagyaték felvásárlás útján megszabadulhat a felesleges értéktől, és jelentős összeghez is juthat!

Bizonyára Önnel, vagy valamelyik rokonával, ismerősével is megtörtént már, hogy elveszített egy családtagot. A tragédia utáni gyász feldolgozása a legnehezebb, ami mellett sok más, mindennapi teendője is lehet. Az elhunyt hozzátartozó bútorait, értéktárgyait, ruháit, és egyéb tárgyait a legtöbb esetben nem tartják meg a családtagok. Abban az esetben, ha Ön, vagy szerettei szeretnének ezektől megválni, megtehetik hagyaték felvásárlás útján. A megbeszélt időpontban megkeresik Önt az otthonában, és a megállapodás után megtörténhet a hagyaték felvásárlás. Ön és a családja eldöntheti, hogy mely dolgoktól válik meg, és milyen megmaradt tulajdont tart meg emlékként, vagy használat céljára.

hagyaték felvásárlásnak több előnye van. Hely szabadul fel az Ön otthonában, vagy az eladásra szánt ingatlanban, ami az elhunyt tulajdonában volt. Pénzt kap a hagyaték felvásárlás során, amit saját tervei megvalósítására fordíthat. Ha fájó az emlékezés, valamelyik berendezés vagy tárgy használata, látványa során, a hagyaték felvásárlással eltávolíthatja ezeket a közvetlen környezetéből. Megoldható a bútorok, a gyűjtemények, a dísztárgyak, az ékszerek eladása és elszállítása a hagyaték felvásárlással. Ezzel a tevékenységgel foglalkozó cég munkatársai előzetesen megbeszélik Önnel, hogy lehetséges-e a hagyaték átvétele, megvásárlása, majd előre egyeztetett időpontban megkeresik Önt.

Óbuda Antikvitásunk örömmel átveszi a különféle régiségeket. Díjtalan vállaljuk az értékbecslést és a kiszállást, és igyekszünk minél hamarabb elszállítani a felesleges tárgyakat. Több éve foglalkozunk hagyaték felvásárlással, az országban mi adunk a legtöbbet az értékekért. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.obudaantikvitas.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-5631491-es telefonszámunkon!