Postai szolgáltatások, postai ügyintézés cégeknek

2020 máj 25. | Üzlet

Rengeteg munkahelyi teendő várja, ezért sok gondot okoz a postai ügyintézés? Fontos, hogy minden küldemény időben a címzetthez érkezzen, de nincs ideje erről megfelelően gondoskodni? Lehetősége van tapasztalt szakemberekre bízni a postai ügyintézést, így időt és energiát spórolhat! Miért ne választaná Ön is ezt a rugalmas, megbízható megoldást?

Minden cég életében szükség van a levelek, csomagok postázására. Ez a szinte mindennapos feladat sok időt vesz igénybe, ráadásul költséges, hiszen nem csak a küldemények kézbesítéséért szükséges fizetni, hanem a közlekedésért is. A postára eljutni, majd ott várakozni fáradalmas, és emiatt nem biztos, hogy más feladatok elvégzésére időben sor kerül. Gyakran már másnapra várják az ügyfelek, vagy az üzleti partnerek a küldeményeket, ezért nem halogathatja a feladást. Minden problémától megkímélheti magát, ha profik által nyújtott postai szolgáltatást vesz igénybe! Lehetősége van a céges postai ügyintézést több éves tapasztalattal rendelkező csapatra bízni, akik átveszik Öntől a küldeményeket, és a megadott időn belül átadják ezeket a címzetteknek. Önnek ki sem kell mozdulnia, és a kollégáit sem szükséges megbíznia, így elég idő marad más, szintén fontos teendők ellátására.

Ha szeretné, hogy a postai küldemények időben célba érjenek, válassza cégünket, a Portó Budapest Kft.-t! Színvonalas postai szolgáltatásokat nyújtunk, így rendkívül rövid időn belül, biztonságban juttathatja el a leveleket és a csomagokat a címzettekhez. Megfeledkezhet a sorban állásról, és minden alkalommal biztos lehet benne, hogy a küldemények a megfelelő helyre érkeznek. Ha nyereményakciók lebonyolítását tervezi, vagy érdeklődik a direct mail szolgáltatást iránt, szintén érdemes bennünket felkeresni. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.porto.hu weboldalon!

Legyen könnyebb a napi munkavégzés az Ön cégénél is! Kímélje meg magát és munkatársait a postai ügyintézéstől, bízza ránk a küldemények kézbesítését! Vegye fel a kapcsolatot velünk a 06-1-2393971-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a porto@porto.hu e-mail címünkre!