Bérmunkával kitűnően hasznosíthatja a termőföldet!

2020 jún 10. | Üzlet

Szeretne kiváló minőségű termést látni a földterületén, de nem tud jelentős tőkét befektetni? Nem akar a termőföldjétől megválni, azonban gondot okoz a megfelelő mennyiségű vetőmagok beszerzése, és a növények gondozása? Bérmunkával lehetősége van a problémát egyszerűen megoldani!

A mezőgazdaság, ezen belül a növénytermesztés kiemelt szerepet tölt be napjainkban is. Az élelmiszerek, és az egyéb termékek előállításához nagy szükség van a kifogástalan minőségű termésre. A gazdálkodó felelős a termelés hatékonyságáért, a munkavégzés során pedig nélkülözhetetlen a vetőmagok megbízható forrásból való beszerzése, és a gondozáshoz szükséges eszközök, anyagok folyamatos biztosítása. Ha nem áll rendelkezésre a megfelelő anyagi háttér, mindez problémát okozhat. Annak érdekében, hogy a nehézség ellenére hasznosítsa a földterületét, érdemes bérmunkán gondolkodni. A bérmunkának köszönhetően nem szükséges a földet eladni, sikeresen végezheti a mezőgazdasági tevékenységét, minden alkalommal kiváló minőségű vetőmagokat és munkaeszközöket vehet át, és hasznos tanácsok alapján láthatja el a feladatait.

Eredményesen végezheti a mezőgazdasági tevékenységét, ha együttműködik cégünkkel, a Hungaro-Farm Kft.-vel! Mi biztosítjuk a megfelelő mennyiségű, kiváló minőségű vetőmagokat, fel is vásároljuk a termést fix áron, emellett pedig vállaljuk a forgalmazást és a tisztítást is. Saját üzemmel rendelkezünk, célunk a megbízható, korrekt kapcsolatok kiépítése. A bérmunka magas minőségű elvégzésére kerülhet sor, amennyiben kihasználja az általunk nyújtott nagyszerű lehetőségeket. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.hungarofarm.hu weboldalon!

Valósítsa meg a terveit abban az esetben is, ha hiányzik a megfelelő anyagi háttér! Jusson hozzá a vetőmagokhoz, és lássa el a feladatait egyszerűen! Használja ki a bérmunka előnyeit, hiszen így kitűnően hasznosíthatja a termőföldjét! Keressen bennünket, és beszéljük meg a bérmunkával kapcsolatos részleteket minél hamarabb! Hívja bizalommal a 06-1-3889355-ös telefonszámunkat, vagy küldjön üzenetet a masa.beata@hungarofarm.hu e-mail címünkre!