Fotóparaván, fotófal készítés: eseti vagy állandó, egyedi térelválasztás

2020 jún 29. | Üzlet

Szakmai eseményre készül, vagy a cége épületében van szükség térelválasztásra? Szeretne egyedi, bármikor könnyen áthelyezhető megoldást találni? Bel- és kültérre egyaránt kiváló ötlet a fotófal készítés! A fotóparaván minden szempontból megfelelhet az igényeinek, hiszen egyszerűen mozgatható, sokoldalú felhasználásra ad lehetőséget.

Ha gyakran képviseli a cégét rendezvényeken, részt vesz szakmai kiállításokon és más programokon, bizonyára tudja, hogy kiemelt szerepe van a térelválasztóként funkcionáló paravánnak. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen grafikával van ellátva ez az eszköz, hiszen felhasználható több alkalommal, más-más helyszíneken. Kiváló ötlet a fotófal készítése, ami a rendezvényeken, vagy akár a cég előterében, egyes helyiségeiben is jól mutat. A könnyű, gyorsan áthelyezhető fotóparaván egyedi méretben és formában rendelhető, és csak az Ön elképzelésein múlik, hogy milyen képek, feliratok láthatóak rajta. Multifunkcionális installációs lehetőségként is tekinthet a fotóparavánra, mivel jól megállja a helyét bárhol, ha a célnak megfelelően készítteti el.

Bármilyen elképzelése van, ossza meg velünk! Cégünk, az Uno Reklám Kft. 1990 óta foglalkozik különféle reklámeszközök, többek között fotófal készítésével. Magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk, és korszerű technikákat alkalmazunk, emellett pedig vállaljuk a helyszíni installálást, valamint a karbantartást is. Igyekszünk a kérését minél rövidebb idő alatt teljesíteni, gyors és rugalmas kiszolgálással várjuk. Egyedi méretben és formában vállaljuk a fotófal készítést, akár arckivágásokkal is megrendelheti a fotóparavánt. Szerezzen bővebb információt az általunk nyújtott lehetőségekről a www.unoreklam.hu weboldalon!

Használja ki Ön is a sokoldalú fotóparaván előnyeit! Lépjen velünk kapcsolatba, és bízzon meg minket a fotófal készítésével, ami reklámkordonként, információs felületként, és háttérfalként egyaránt kiváló! Kérje ajánlatunkat a 06-27-342415-ös telefonszámunkon, vagy érdeklődjön az info@unoreklam.hu e-mail címünkre küldött üzenetében!