Betonacél feldolgozás, megmunkálás igényeinek megfelelően

2020 júl 31. | Technológia

Masszív, strapabíró anyagokra van szüksége az építkezéshez? Szeretne biztonságos épületet kivitelezni? Nem maradhat el a betonacél alkalmazása, hiszen ennek segítségével akadályozhatja meg a húzóerő hatására bekövetkező szakadást. Több esetben lehet szükség a betonacél megmunkálására, amit célszerű profi szakemberekre bízni.

Az építőiparban nagy szerepe van a betonacélnak, amit sokféle minőségben gyártanak, és többféle szempont szerint csoportosíthatók. A felületi kialakításuk, a gyártástechnológiájuk, a kiszerelésük, az átmérőjük, valamint a hegeszthetőségük szerint is megkülönböztethetők egymástól. A betonacélok megmunkálása a célnak megfelelően történik, sima, bordás és periodikus kialakítású betonacélok egyaránt rendelkezésre állnak. A vasbetonban való rögzítéshez bordázott vagy periodikus betonacél felhasználására van szükség, ugyanis a sima a húzás hatására kiszakadhat a betonból. Az előfeszített vasbeton termékek vasalásakor betonacél huzalok felhasználására kerül sor, a kisebb keresztmetszetű betonacélokból pedig egyszerűen készíthetők hegesztett hálók. A betonacélok feldolgozása során olyan termékeket gyártanak, amelyek minden szempontból megfelelnek a követelményeknek, ezáltal kivitelezhetők a biztonságos, strapabíró szerkezetek. Fontos, hogy minél kisebb legyen az acélbetétek átmérője, mivel így kisebb a beton húzott részén kialakuló repedések tágassága is, és ennek megfelelően jobb a tapadás a betonban. A betonacél megmunkálásakor sor kerülhet vágásra, horganyzásra, géppel végzett hajlításra. Ennek köszönhetően könnyen megvalósíthatók az egyedi tervek, a strapabíró, biztonságos épületek kivitelezése.

Ha megbízható megoldásra van szüksége, válassza cégünk, a FERRO-Acél Kft. termékeit! Korszerű technológiával végezzük a betonacél megmunkálást, és kiváló minőségű elemeket kínálunk kedvező áron. Nem csak a betonacél vágását, hajlítását bízhatja ránk, vállaljuk a kötegelést és a szállítást is. Szerezzen bővebb információt a betonacél megmunkálásról és feldolgozásról a www.ferroacel.com weboldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-22-200685-ös telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@ferroacel.com e-mail címünkre!