Idegen nyelv az óvodában – Egyéni fejlesztés angol nyelvű környezetben

2021 febr 18. | Szociális élet

Szeretne olyan óvodát választani kisgyermeke számára, ahol szerető, barátságos környezet várja, és idegen nyelvet is tud tanulni? Fontosnak tartja, hogy a gyermekekkel egyénileg foglalkozzanak a pedagógusok? Válasszon magánóvodát, ahol mindezeknek megfelelően, személyre szabott foglalkozásokat alkalmaznak a kicsik fejlődéséért, és könnyen tanulható az idegen nyelv az óvodában!

Az óvoda kiválasztásakor bizonyára Ön is igyekszik több szempontot figyelembe venni. Nyugodtabban hagyja ott a gyermekét, ha szeretetteljes, kedves, türelmes pedagógust ismerhet meg, emellett azonban más tényezőkről sem szabad megfeledkezni. Az utazási időn, és az étkeztetésen kívül fontos, hogy a csoportok ne legyenek túl zsúfoltak, hiszen csak így maradhat elég idő az Ön gyermekére is. Minden óvoda célja, hogy a gyermekek jól érezzék magukat, és harmonikusan fejlődjenek, viszont minél többen vannak egy csoportban, annál kevesebb idő jut az egyéni fejlesztésre. Ha fontosnak tartja, hogy kisgyermeke az idegen nyelvet az óvodában is tanulja, és a képességeinek, az adottságainak megfelelően tanítsák őt, célszerű magánóvoda mellett dönteni. Az idegen nyelv az óvodában gyorsan és könnyedén tanulható, amennyiben angol nyelvű környezetben foglalkoznak a kicsikkel. Használja ki Ön is ezt a lehetőséget, hiszen így gyermeke már játék közben elsajátíthatja az idegen nyelvet az óvodában, és sokkal egyszerűbb lesz az iskolai nyelvórákon helyt állni.

Happy Kids Nemzetközi Óvodánkban játékközpontú tantervvel, személyre szabott foglalkozásokkal várjuk gyermekét! Ha hozzánk iratkozik be a kicsi, könnyen megtanulhatja az idegen nyelvet az óvodában, ugyanis nálunk angol nyelven zajlik a nevelés. Különböző programokat szervezünk, amelyek során az idegen nyelv az óvodában folyamatosan tanítható. Fontosnak tartjuk, hogy a játékok, és a rendezvények kielégítsék minden gyermek igényét. Az adottságok, és az életkori sajátosságok figyelembevételével fejlesztjük a kicsiket, igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott, boldog, segítőkész, kreatív iskolás, majd felnőtt váljon a gyermekekből. Szerezzen bővebb információt magánóvodánkról a www.happykids.hu weboldalon! Beiratkozással kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az info@happykids.hu e-mail címen!