Kutak kamerás vizsgálata – Mit állapíthatunk meg vele?

2021 febr 26. | Technológia

Nem ad elég vizet a fúrt kút, és szeretné tudni, mi okozza a problémát? Új kút használatára készül? A korszerű technológiáknak köszönhetően lehetőség van a kutak kamerás vizsgálatára, ami hasznos az új kút üzembe helyezése előtt, valamint állapotfelmérésre is gond esetén.

Rengeteg családi ház tulajdonosának van lehetősége kút működtetésére. Ha Ön is közéjük tartozik, megéri ezt kihasználni, hiszen így nagyon sokat spórolhat. A fúrt kút rengeteg előnnyel rendelkezik, ezért egyre többen vannak, akik a működtetése mellett döntenek. Ha nyaralója, gyümölcsöse, vagy földterülete van, szintén a legjobb megoldás a kút használata, sok esetben nincs is más lehetőség. Fontos, hogy a fúrást megelőzően sor kerüljön a talaj alapos vizsgálatára, hogy megtudja, érdemes-e a munkálatokat megkezdeni. Ha már elkészült a kút, a mélységnek megfelelő szivattyúval tud a vízhez hozzáférni. Amennyiben rendellenességet tapasztal, ugyanis nem jut elég vízhez, vagy szennyezettségre utaló jeleket észlel, célszerű a kút kamerás vizsgálata mellett dönteni. Lehet, hogy a szivattyút nem is tudja kivenni, mert beszorult. Nem szabad feszegetni, ugyanis ezzel végleg tönkreteheti a drága kutat, ehelyett célszerű ellenőrzést végezni. A kutak kamerás vizsgálata során megállapítható a kutak minősége, és a várható élettartam is. Mindezek alapján láthatja Ön is, hogy megéri a kút kamerás vizsgálatát alkalmazni, hiszen számos kérdésre kaphat választ.

Tájékozódjon a kút állapotáról annak érdekében, hogy probléma nélkül hozzá tudjon jutni a szükséges vízmennyiséghez! Kérje cégünk, a Guth 1640 Bt. szakembereinek segítségét, akik több éves tapasztalattal vállalják a kutak kamerás vizsgálatát! Megbízható eszközökkel dolgozunk, és igyekszünk rövid időn belül eleget tenni a kérésének. Nem csak a kutak kamerás vizsgálatával foglalkozunk, hanem ránk bízhatja a teljes körű kivitelezést is, így ha kutat szeretne használni, elkészítjük és engedélyeztetjük. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.guth1640.hu weboldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-2944550-es telefonszámon, vagy a guth1640bt@googlemail.com e-mail címünkön, hogy minél hamarabb sor kerüljön a felmérésre!