Injektálással meggátolhatja a beázást!

2021 ápr 12. | Technológia

Rendszeresen fordít időt és energiát a falak rendbetételére? Vizesednek a falak, és szeretné a komolyabb problémák kialakulását megelőzni? Hatékony és gyors megoldást keres annak érdekében, hogy a kellemetlenségekről meg tudjon feledkezni? Injektálással kiváló eredményre juthat!

Mindenki szeretne kellemes környezetben, jó állapotú, egészséges levegőjű ingatlanban élni. Emellett pedig fontos, hogy ne csak a lakóépület, hanem a tárolásra, egyéb tevékenységekre alkalmas épületek is minél hosszabb időn keresztül tegyenek eleget az igényeknek. A vizes falak sok problémát okozhatnak, hiszen a penész, a doh, a rossz levegő káros több szempontból. Ha nincs csőtörés a házban, mégis vizesednek, penészesednek a falak, a legjobb megoldás az utólagos szigetelés! Injektálásos vízszigeteléssel kiváló eredményt érhet el! Annak érdekében, hogy a falakon ne jelenjen meg salétromosodás, ne peregjen le a vakolat, célszerű minél hamarabb az injektálás falszigetelés mellett dönteni. A nedves fal a hő egy részét kivezeti a szabadba, ezért a fűtés sem lehet költséghatékony, amíg nem kerül sor az injektálásos vízszigetelésre. Az injektálás során a szakemberek speciális anyagot juttatnak a fal szerkezetébe nagyon közeli furatokon keresztül. A vízszigetelő anyag elzárja a kapillárisokat, ezáltal megszünteti a vizesedést. Az injektálás rendkívül gyorsan kivitelezhető, nincs szükség nagy bontási munkálatokra, nem rontja az épület statikai állapotát, bárhol könnyen alkalmazható eljárás.

Óvja az épület állagát, akadályozza meg a vízszivárgást hatékony és tartós módszerrel! Vegye igénybe cégünk, a Bonasi Szig Building Kft. szolgáltatását, kérje minél hamarabb az injektálásos vízszigetelést! Utólagos fal- és pinceszigetelést egyaránt ránk bízhat, korszerű eljárással, rövid időn belül teljesítjük a kérését. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.bonasi.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Hívja a 06-70-5206663-as telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az info@bonasi.hu e-mail címünkre!